Local

Seminar pe tema digitalizării IMM-urilor pentru oamenii de afaceri din Botoșani

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, are plăcerea de a vă invita miercuri, 24.05.2023, ora 11:00, la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, din municipiul  Botoșani, str. Dragoş Vodă Nr. 13, jud. Botoșani, la Evenimentul de informare și conștientizare organizat în cadrul proiectului „Performanță prin Digitalizare în Regiunea Nord-Est”, ID 143391.

 

Proiectul Performanță prin Digitalizare în Regiunea Nord-Est se adresează tuturor IMM-urilor care se confruntă cu o nevoie de formare aplicată în ceea ce privește implementarea de sisteme digitale, angajaților, managerilor și responsabililor IT, care vor beneficia GRATUIT de activități de formare continuă în competențe digitale, pentru a putea utiliza instrumente de gestiune a relației cu clienții / de gestiune a afacerii / de tip cloud, care au devenit indispensabile afacerilor.

 

Prin acest proiect, Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu Progemisoft SRL, se implică în susținerea angajatorilor din Regiunea Nord Est, care vor avea posibilitatea să își dezvolte capacitatea de a elabora planuri și strategii pe termen mediu privind instruirea personalului și digitalizarea afacerii, considerând că modelele de business vor suferi o transformare semnificativă în modul de organizare din punct de vedere digital și abilitățile angajaților vor fi extrem de importante.

 

Performanță prin Digitalizare în Regiunea Nord-Est” este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Axa prioritara 3: Locuri de munca petru toti, Obiectivul specific 3.12 Îmbunătăţirea  nivelului de cunoştinţe/ competenţe/ aptitudini aferente sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC şi SNCDI ale angajaţilor, Contract de finantare nr. POCU/860/3/12/143391.

 

Pentru oferta de cursuri GRATUITE, înscrieri la eveniment și informații suplimentare accesați pagina proiectului:  immdigital.ro  E-mail: – [email protected], Telefon 0726 704 677.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page