ImportantInformatii utileLocal

Se întrerupe apa în mai multe orașe și comune din județ

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că în data de 17.06.2022, în intervalul orar 08:00-16:00, Administrația Națională Apele Române – Exploatarea Complexă Stânca Costești, are programate lucrări în zona stației de Pompare Stânca în vederea remedierii unor defecțiuni pe conducta de aducțiune, fapt pentru care se va sista furnizarea apei potabile, către utilizatorii din oraşul Ştefăneşti, oraşul Săveni, respectiv comunele: Româneşti, Santa Mare, Călăraşi, Răuseni, Todireni, Albeşti, Truşeşti, Dângeni, Ungureni, Dobârceni, Durneşti, Mihălăşeni, Hlipiceni, inclusiv comunele Bivolari, Andrieşeni din judeţul Iaşi.

Având în vedere că tratarea apei, umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent și treptat pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, și corelat cu configurația terenului în zonele de distribuție, informăm consumatorii că reluarea furnizării apei va fi resimțită diferențiat de către aceștia, întregul sistem intrând în parametrii normali de funcționare abia în cursul zilei de vineri (24.06.2022).

Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page