AdministratieLocalMunicipiu

SC Urban Serv este gata să lupte cu iarna, mai ales după ce a adus utilaje noi – FOTO&VIDEO

Dacă mâine ar cădea prima ninsoare, botoșănenii ar trebui să stea liniștiți, întrucât municipalitatea a dat asigurări că operatorul responsabil este gata să intervină în forță. Vineri, edilul-șef, Cosmin Andrei a inspectat Societatea Urban Serv, la fina apreciind determinarea cu care operatorul este decis să intervină în sezonul rece. În baza SC Urban Serv Botoșani au intrat de curând trei utilaje în valoare de 80 mii de euro, care facilitează mult strădaniile angajaților. Operatorul botoșănean a mai pregătit 1.600 tone de sare și 20 tone clorură de calciu, pentru a interveni în cazul schimbării vremii.

„Ne pregătim pentru sezonul rece pentru a nu fi luați prin surprindere. Apreciez determinarea societății pentru a oferi servicii mai bune pentru botoșăneni, și a făcut acest lucru prin achiziția a trei utilaje în valoare de 80 mii euro, utilaje care vor deservi careul de salubrizare al municipiului Botoșani, atât pe partea de carosabil cât și pe partea de trotuare. Aceste utilaje au completat achizițiile din anii precedenți, astfel încât pe viitor ne
dorim să acționăm într-un timp cât mai scurt, ne dorim să scurtăm timpii de
reacție”, a spus primarul Cosmin Andrei.

Viceprimarul Bogdan Buhăianu a dat detalii legate de utilajele achiziționate de Urban Serv, apreciind că au fost achiziționate cele mai bune utilaje. „Au fost achiziționate în această iarnă, ca un prim pas trei utilaje. Primul este un utilaj euro 5 care poate deservi trotuarele, un Unimog care este considerat ca un tanc al deszăpezirii și al serviciilor de administrare al domeniului public. Este cel mai bun utilaj care putea fi achiziționat, este tot un euro 5 din 2014, cu capacități de automatizare și de deservire a spațiilor publice. El poate fi adaptat la colectare deșeuri dar și la deszăpezire. Al treilea este un utilaj care vara poate deservi trotuarele și aleile pentru curățare iar iarna poate fi folosit pentru deszăpezire”, a spus viceprimarul.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page