Diverse

RETETA | Conopida cu branza la cuptor

Conopida cu branza la cuptor este un preparat cremos, aromat si gustos. Se prepara rapid si este ideala pentru cinele in familie.

Ingrediente:

  • 1 conopida rupta in buchetele
  • 20 ml ulei
  • 30 grame unt
  • 30 grame faina
  • 300 ml lapte
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • 200 grame branza rasa
  • 100 grame pesmet
  • sare
  • piper.

Mod de preparare:

Intr-un bol amesteca conopida cu uleiul si asezoneaza cu sare si piper. Aranjeaza apoi intr-o tava si da la cuptor pentru 30 de minute.

Topeste untul intr-o cratita, amesteca faina si lasa pe foc pana cand incepe sa isi schimbe culoarea. Adauga laptele, nucsoara si branza. Asezoneaza cu sare si piper. Lasa pe foc pana cand sosul se incheaga frumos.
Adauga apoi in sos conopida coapta si toarna totul intr-o tava. Deasupra presara pesmetul. Da tava la cuptor pentru 20 de minute.

Conopida cu branza la cuptor se serveste ca atare, ca aperitiv, eventual chiar in vasul in care a fost preparata.

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page