Cinema

Recomandarea săptămânii la Cinema Unirea

„Napoleon”,  una dintre cele mai așteptate lansări cinematografice ale anului, în regia lui Ridley Scott cu Joaquin Phoenix și Vanessa Kirby în rolurile principale.

„Napoleon”, pe 24 noiembrie va rula la Cinema Unirea Botosani

 

După memorabila interpretare din “Gladiator”, Joaquin Phoenix revine în echipa regizorului Ridley Scott pentru un nou film istoric, “Napoleon”, care prezintă ascensiunea la putere a împăratului, precum și relația cu Josephine de Beauharnais, iubirea vieții lui. Rolul lui Commodus îi adusese lui Phoenix o nominalizare la Oscar, urmată de o alta pentru “Walk The Line”, în care a intrat în pielea și vocea lui Johnny Cash, iar recunoașterea totală a venit odată cu performanța din “Joker”, soldată cu trofeul Academiei. La rândul său, Kirby alias Josephine are un premiu BAFTA pentru rolul secundar din celebrul serial britanic “The Crown” și o nominalizare la Oscar pentru interpretarea din “Pieces of a Woman”.

Abilitatea lui Phoenix de a intra în pielea personajelor l-au convins pe regizor că este protagonistul perfect. Iar Scott demonstrează, la rândul său, că are viziunea, experiența, măiestria necesare pentru a face din “Napoleon” un succes istoric și la box-office.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page