Local

Programul manifestărilor dedicate celor mici, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului!

Și în acest an, Primăria Municipiului Botoșani a pregătit mai multe evenimente, în mai multe zone ale orașului, destinate celor mici, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului!

Din dorința de a aduce bucurie pe chipurile micilor botoșăneni, municipalitatea deschide seria evenimentelor de la ora 10:00, când, pe Pietonalul Unirii, va începe târgul „Micului Antreprenor”.

Tot de la ora 10:00, pe strada Ștefan Luchian – Cercul Militar, va debuta Festivalul Internațional de Muzică „În suflet copii”, organizat în parteneriat cu Academia de Arte Modus Vivendi, care se va derula pe parcursul a 2 zile.
De la ora 11:00, din fața sediului Primăriei, va pleca spre Parcul Mihai Eminescu – Parcul Copilăriei, Carnavalul Personajelor de Poveste, cu defilare pe străzile Cuza Vodă, Marchian și Bulevardul Mihai Eminescu.
Programul zilei de 1 iunie va continua în Parcul Copilăriei, unde, de la ora 12:00, se vor deschide mai multe ateliere de lucru iar la ora 12:30, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret Vasilache vor pune în scenă „Elefănțelul curios”.
De Ziua Internațională a Copilului se va deschide și Cupa 1 Iunie – Ediția a II-a, cadru în care elevii vor expune în Parcul Ferdinand (Primăriei) totemuri reprezentative ale unităților de învățământ de care aparțin. Pe fiecare secțiune din concurs, totemurile cu cele mai multe aprecieri vor fi declarate câștigătoare și premiate! Votul se va deschide la ora 18:00, pe pagina oficială de Facebook a primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, și va fi închis pe data de 11 iunie!
La Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa, de la ora 09:00 se va deschide Campionatul de Minifotbal iar de la ora 10:00, Campionatul de Tenis. Ambele competiții se vor desfășura pe terenurile de sport.
De la ora 15:00, va începe Târgul Copilăriei „Cornișa”, cu diferite ateliere și concursuri.
Cinema Unirea pune la dispoziția copiilor și însoțitorilor filme și scurtmetraje educative pentru categorii de vârste cuprinse între 6 și 18 ani, în intervalul orar 11:00 – 17:00. Intrarea este gratuită!
Începând cu 3 iunie, Teatrul pentru Copii și Tineret Vasilache lansează Săptămâna teatrului pentru copii, cu reprezentații în fiecare parc din municipiu. Primul spectacol, „Povestiri de buzunar”, va fi în Parcul Curcubeului, de la ora 16:30.
Tot pentru a aduce zâmbete, Primăria Municipiului Botoșani a invitat, timp de 3 zile (29 – 31 mai), micii călători, să pășească în lumea de basm cu Autobuzul cu Povești.
Adresăm copiilor de toate vârstele, familiilor și prietenilor, invitația de a participa la evenimentele organizate special pentru Ziua Internațională a Copilului!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page