AnunturiLocal

Programări online pentru Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor! – FOTO

Primăria Municipiului Botoșani aduce la cunoștința cetățenilor municipiului Botoșani că, începând de astăzi, 31 Ianuarie 2023, a fost pusă la dispoziție posibilitatea programărilor online pentru schimbarea, înlocuirea sau înregistrarea unui nou CI (Carte de Identitate) direct de pe pagina oficială a Primăriei Municipiului Botoșani
care poate fi utilizată de pe orice computer sau telefon mobil cu sistem de operare precum Windows sau Mac sau utilizând un telefon mobil cu următoarele sisteme de operare: iOS, Android, Windows Mobile sau alte sisteme de operare mobile.
 Programarea se va înregistra automat într-un mod ușor și simplu!
 Această măsură face parte dintr-o serie de măsuri legate de digitalizarea serviciilor din cadrul Primăriei Municipiului Botoșani pentru fluidiza și ușura accesul contribuabililor la anumite servicii evitând astfel, situația de a sta la rând.
Regulament programare online – obținere carte de identitate:
👉🏻 Programările sunt individuale, în caz că sunt doi sau mai mulți membri ai aceleași familii (ex. soț – soție) trebuie făcută câte o programare pentru fiecare în parte.
👉🏻 Înainte de completarea programării, solicitantul se va asigura că deține toate documentele necesare pentru depunerea cererii.
👉🏻NEPREZENTAREA la data şi ora programată sau LIPSA ACTELOR necesare (original + copie) duc automat la anularea programării.
👉🏻 Programarea este gratuită şi netransmisibilă.
👉🏻 Nu se fac programări online pentru ridicarea actelor de identitate.
👉🏻 Nu se pot efectua programări online în ziua curentă.
 Aveți mai jos atașați toți pașii necesari pentru înregistrarea unei programări online, vă rugăm să urmăriți fotografiile de tip tutorial.
    

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page