Publicitate

Primul magazin de tipul „detergenți la robinet” deschis la Botoșani – FOTO

Vino să încerci conceptul nou în România!

Doi tineri, Bogdan și Ramona-Elena Strungariu aduc la Botoșani franciza Free Bubbles, primul magazin de tipul ”detergenți la robinet”.

Situat pe Calea Națională, în stația de taxiuri din zona Util, dar și cu intrare dinspre Carrefour-Decathlon, Free Bubbles Botoșani a fost deschis în luna martie.

„La “FreeBubbles” nu vei vedea detergenți cu etichete stridente ale brandurilor în schimb vei fi întâmpinat de un perete plin, de sus până jos cu butelii, pe care va fi scris denumirea produsului. Fiecare butelie va fi dotată cu un mic robinet, prin care se va doza cantitatea necesară în funcție de cerințele cumpărătorului.

Conceptul este foarte simplu: vii cu un recipient de acasă sau ți-l oferim noi cu produsul dorit, atât cât ai nevoie. La final recipientul va fi cântărit la casă, iar tu achiți produsul, fără costuri suplimentare care țin de ambalare și marketing.

Noi încurajăm consumul responsabil, prin faptul că ai posibilitatea să cumperi mai puțin produs, foarte util, mai ales dacă dorești să fii sigur dintâi, că ți se potrivește.”, a spus Ramona-Elena Strungariu, administratorul firmei.

Magazinul “FreeBubbles” – Detergenți la Robinet, oferă a doua șansă recipienților dumneavoastră, pentru un mediu mai curat!

Detergenți de rufe, balsam de rufe, detergent pentru vase, soluții pentru pete, soluție geamuri, degresant, anticalcar, acid rosturi, șampon pentru păr, balsam pentru păr, șampon pentru animale, gel de duș, săpun lichid, amoniac parfumat, odorizante.

Produsele comercializate la Free Bubbles Botoșani sunt hipoalergenice, biodegradabile, fără nikel, nu sunt testate pe animale.

În prima lună de la deschidere, toți clienții care vor cumpăra de minim 100 de lei vor participa la o tombolă la care marele premiu este o mașină de spălat.

Contact: 0756358358 sau pe Calea Națională 34D

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page