Local

Primăria Municipiului Botoșani ia măsuri împotriva chiriașilor problematici din Centrul Istoric – FOTO

În urma solicitărilor primite de la foștii chiriași evacuați din două dintre imobilele sociale aflate în Centrul Istoric, primarul Cosmin Andrei a inspectat mai multe zone semnalate ca fiind nevralgice. Edilul a găsit numeroase nereguli făcute de foștii chiriași, starea locuințelor fiind dezolantă!
”Din cele constatate astăzi, după indolența afișată de cei vinovați, am devenit și mai determinat să mut chiriașii actuali ai Centrului Vechi, fără discriminare!!!
Este inacceptabil ca un botoșănean, indiferent de etnie, gen, etc., să aducă locuințele repartizate ca sprijin social la o stare atât de degradată! Cele două imobile au fost eliberate în regim de urgență iar după reabilitarea acestora nu vor mai fi date spre repartiție.
 Am cerut deja colegilor din primărie să verifice starea fiecărui imobil, contractele, datoriile, locatarii (în special forma de legalitate sub care ocupă acea locuință, atât în documente cât și în teren) întrucât aceste aspecte nu mai pot fi ignorate!
Mesajul meu este foarte clar! Toți chiriașii din Centrul Istoric vor fi mutați în alte locuințe pe care le vom oferi ca alternativă. Dacă vor alege să nu dea curs ofertei noastre, vor fi nevoiți să găsească alte locuințe dar nu se vor întoarce în Centrul Istoric!” a declarat Primarul Cosmin Andrei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page