CulturaLocal

„Povestiri din copilărie”, spectacole derulate pe scena Teatrului „Vasilache” cu ocazia zilei de naștere a marelui povestitor Ion Creangă

Programul „Povestiri din copilărie” prilejuit de aniversarea zilei de naștere a marelui povestitor Ion Creangă  (1 martie 1837) 

Opera lui Creangă este unică în felul ei, iubită atât de copii cât şi de adulţi, iar spectacolele povestirilor din copilărie vă sunt dedicate. Pe lângă clasicele poveşti de care vă bucuraţi în fiecare săptămână, vă oferim şi bucuria recompensării celor mici (preşcolari şi şcolarii mici) pentru participarea la toate spectacolele Programului „Povestiri din copilărie”

Spectacolele  aferente Programului „Povestiri din copilărie” 2023:

                                             2 / 4 / 5  martie   –   Dănilă Prepeleac         

                                         9 / 11 / 12  martie   –   Ursul păcălit de vulpe

                                      16 / 18 / 19  martie    –   Capra cu trei iezi

                                      23 / 25 / 26  martie    –   Soacra cu trei nurori

                               30 martie/ 1 / 2  aprilie    –   Rămășagul lui Păcală

Astfel, dacă aveţi bilete de teatru de la toate spectacolele prezentate în cadrul acestui program (fapt ce înseamnă că aţi fost şi aţi vizionat toate spectacolele lui Creangă), sunteţi unul din cei 5 câştigători! După ultimul spectacol al Programului „Povestiri din copilărie”, respectiv în săptămâna 3 – 9 aprilie 2023, vă invităm să depuneţi biletele, în ordinea cronologică a datelor participării dumneavoastră la spectacole şi să le lăsaţi la agenţia teatrală (împreună cu datele dumneavoastră  de contact: nume, prenume, număr de telefon şi numărul de bilete depuse doar pentru spectacolele din datele sus-menţionate). Biletele de intrare la spectacole, precum și abonamentele achiziționate de la agenția teatrală pentru spectacolele din Programul „Povestiri din copilărie” care vor intra în concurs vor purta ștampila rotundă „Luna martie – luna povestirilor din copilărie”, precum şi data reprezentaţiei.

Desemnarea câștigătorilor va avea loc în perioada  17 – 23 aprilie 2023, prin tragere la sorţi, iar premierea câştigătorilor va avea loc în cadrul Galei Premiilor Teatrului „Vasilache” – ediţia 2023, în luna decembrie a anului curent.

Cu această ocazie vă invităm să vă cumpăraţi bilete pentru spectacolele ce vor fi prezentate în cadrul Programului „Povestiri din copilărie”!

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Prețul unui bilet la spectacol este 15 lei.

Vă dorim o lună plină de frumos, iar pentru că este luna martie vă invităm să oferiţi celor dragi, ca mărţişor, unul din spectacolele noastre!

            Vă aşteptăm cu drag!

            Până atunci… toate cele bune!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page