social

Povestea unei mame singure diagnosticată cu cancer! Are nevoie de ajutorul nostru pentru a spera la o viață normală

În urmă cu doi ani, Cristina a trăit una dintre cele mai dureroase pierderi: mama ei, o femeie puternică și mereu alături de Cristina, a plecat in lumea celor drepti, răpusă de cancer. Cristina a ținut-o în brațe, a sperat până în ultimul moment, dar destinul a fost nemilos. Durerea pierderii ei a fost accentuată de soțul ei, care a ales să o părăsească, lăsând-o singură cu o minunăție de fetiță de 10 ani, Sara. Sara, care nu înțelege de ce mama ei trebuie să fie atât de tristă.

Chiar când credea că a atins apogeul greutăților, o nouă veste a zdruncinat-o pe Cristina: sarcomă sinovială – un diagnostic care a însemnat cancer la țesutul osos. Pentru un moment, a simțit că lumina la capătul tunelului s-a stins și că puterile ei s-au epuizat.

Dar chiar și în acele momente de disperare, Cristina a simțit o mână caldă pe umărul ei – mânuța Sarei. A înțeles că trebuie să lupte pentru amândouă. Dumnezeu i-a arătat că există o șansă. Șansa aceasta stă în inimile și generozitatea voastră.

A demarat tratamentele de chimioterapie și radioterapie. Dar este atât de mult de parcurs. Operația, singura care îi oferă speranța unei vieți normale, este din păcate extrem de costisitoare.

Cristina va roaga din adâncul sufletului ei, să nu fiți indiferenți. Gândiți-vă că fiecare contribuție, fie ea și mică, înseamnă o șansă pentru ea, dar mai ales pentru Sara, care în fiecare seară îi șoptește că isi vrea mama sănătoasă.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati numele de familie al tinerei mame-Cristina Șterbet

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page