Localsocial

Pompierii botoșăneni în mijlocul copiilor și adulților din Parohia „Sfântul Vasile” – FOTO

Orice detaliu, oricât de neînsemnat ar părea, poate avea o importanță vitală atunci când vine vorba despre salvarea de vieți omenești.

Ieri, 30.08.2022, pompierii botoșăneni  au fost în mijlocul copiilor și adulților din Parohia „Sfântul Vasile”, cărora le-au împărtășit cu drag și mult tact pedagogic cunoștințele dobândite de-a lungul zecilor de ani de experiență.

În cadrul activităților desfășurate, participanții au învățat cum să execute corect manevrele de acordare a primului ajutor și au primit materiale informative din cadrul campaniilor naționale “R. I. S. C. – Renunță! Improvizațiile Sunt Catastrofale!”, “Nu tremur la cutremur!” și “Ai grija la cea mai mare grijă – siguranța copilului tău!”.

De asemenea, membrii echipajelor ISU le-au prezentat copiilor și voluntarilor asociației noastre tehnica și mijloacele din dotare, precum și modul de funcționare a fiecărui accesoriu.

Le mulțumim reprezentanților Inspectoratului pentru situații de urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani pentru profesionalism, răbdare și disponibilitate!

Îi mulțumim părintelui Petru Chirvase pentru dragostea cu care ne-a primit!

Comuunicat de presă!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page