Local

Poliţist găsit mort într-un cimitir din Botoşani. S-a împușcat cu arma din dotare

Astăzi dimineață, polițiștii botoșăneni au fost sesizați prin apel 112  de un cetățean din comuna Vlăsinești de faptul că în cimitirul din localitate se află cadavrul unui bărbat care prezenta urme de sânge, lângă el aflându-se un pistol.

Polițistul s-a împuscat cu arma din dotare.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Botoşani.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa poliţistului în vârstă de 47 de ani. Acesta avea o plagă împușcată la nivelul capului.

Din datele comunicate de sursele din anchetă, persoana decedată este Gheban Cristian, șef al Postului de poliție Stăuceni, angajat al I.P.J. Botoșani din anul 1996. Acesta avea gradul profesional de agent șef principal și era un polițist foarte apreciat de colegi. Nu se cunosc motivele pentru care acesta a recurs la teribilul gest.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page