Politic

PNL Botoșani și-a lansat oficial candidații pentru alegerile locale din iunie 2024 – FOTO&VIDEO

Filiala județeană a Partidului Național Liberal (PNL) din Botoșani a lansat oficial candidații pentru alegerile locale din iunie 2024, în prezența unor lideri de referință: președintele Senatului Nicolae Ciucă, vicepreședintele Camerei Deputaților Lucian Bode, președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur și președintele CJ Bihor Ilie Bolojan.

Evenimentul s-a desfășurat, vineri seară, la Complexul „Casa Lux”, cu participarea a peste 300 de liberali din județul Botoșani.

„Actul politic este un act pe care trebuie să îl facem fiecare dintre noi. Dacă vrem să spunem ceva adevărat lumii noastre trebuie să intrăm în această acțiune politică atunci când avem expertiză, când toate lucrurile sunt așezate. (…) De două luni încerc să fac o imagine economică a județului, o poză la zi. Nu e cea mai bună poză pe care o așteptăm. E o poză la care nu caut vinovați, pentru că nu sunt vinovați doar cei pe care i-am condus, cei pe care i-am ales, vinovați suntem toți cei care, ca spectatori, am avut idei, am avut competență și nu le-am dat. Caut să mă responsabilizez pe mine și echipa de oameni care vor decide în comunitățile lor pașii următori pentru dezvoltarea județului”, a afirmat președintele filialei PNL Botoșani, Valeriu Iftime.

Ideea a fost dezvoltată și în discursul fostului premier Nicolae Ciucă, președintele PNL, care a pus accent pe asumarea responsabilității și angajamentelor.

„Toți cei care au performat profesional să vină să își asume responsabilitatea deciziilor politice, pentru că politica pentru oameni se face cu oameni care au cunoaștere, experiență, înțelepciune, care au demonstrat în viața lor că pot să facă lucruri. Politica nu este arta compromisului, deși mulți oameni propagă această idee. Politica este arta de a face lucruri. Atunci când vom reuși punerea în practică a tuturor angajamentelor pe care le facem în perioada de campanie, atunci cu adevărat vom demonstra că suntem oameni care am venit să muncim pentru oameni. Asta reprezintă, în accepțiunea liberalilor, politica”, a afirmat Nicolae Ciucă.

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page