Politic

PNL Botoșani și-a anunțat candidații la primăriile din județ – FOTO&VIDEO

Organizația PNL Botoșani a prezentat candidații susținuți pentru primăriile din județ, într-o conferință susținută vineri seară la Hotelul „Rapsodia”. Majoritatea oamenilor propuși de partid sunt fermieri și antreprenori.

„Cu siguranță am o echipă foarte bună, o echipă cu care, cu siguranță vom face un rezultat peste așteptările multora din județul nostru și pentru asta le mulțumesc public celor care au acceptat și care au venit alături de mine. (…) N-a fost o muncă foarte simplă să facem o echipă de oameni care au ceva de spus. Mai mult de 70% sunt fermieri, oameni de afaceri dintre cei pe care i-am adus acum. Cred că doi sau trei sunt funcționari dar asta nu înseamnă că un funcționar nu poate fi un foarte bun primar. Am ales, am căutat și am vrut să am cea mai bună probitate morală a celor care sunt astăzi cu noi”, a declarat președintele filialei PNL, Valeriu Iftime.

El a dezvăluit că organizația liberală nu a reușit să nominalizeze candidați pentru șase primării, din cauza presiunilor la care sunt supuși potențialii concurenți.

„Sunt comune în care liberalismul a dispărut. Sunt domni și doamne care încearcă să facă echipă cu noi, iar a doua zi sunt amenințați că li se ia pășunea, li se taie lumina la crâșmă. (…) Trebuie să fim mai întâi civilizați, trebuie să avem starea de oameni care vor să facă ceva cu adevărat pentru comunitățile lor. Dar cred cu desăvârșire că democrația înseamnă cel puțin două forțe antagoniste: o stânga, o dreapta. Sunt locuri în județ în care punem mai mulți candidați ca să nu fie atacați. Cred că ceea ce avem acum este bine. Pe de altă parte, cer o anumită decență de la toți cei din politică, altfel nu vom face nimic”, a mai afirmat Valeriu Iftime.

Vezi lista candidaților AICI!

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page