Politic

PNL Botoșani: Dorohoiul are nevoie de tinerețe, de energie, de un primar implicat care să pună interesul orașului și al locuitorilor mai presus de orice – VIDEO

This content has been archived. It may no longer be relevant

Un “restaurant” privat lăsat dărăpănat în mijlocul orașului, fără ca proprietarul să fie amendat de către autorități, reflectă imaginea administrației Dorin Alexandrescu, de 16 ani primar în Dorohoi – îmbătrânită, blocată în timp, eșuată.
Primăria are mijloacele de a extirpa asemenea pete negre de pe imaginea Dorohoiului și ar trebui urmat exemplul unor orașe precum Cluj-Napoca și Oradea, în care asemenea ruine nu-și au locul, dar este nevoie de energie, ambiție și dorință, atribute pe care actualul primar nu le mai are de mult timp.
Și nu este singurul exemplu – în urmă cu peste 30 de ani autoritățile au început, în mijlocul orașului, lucrările la ceea ce ar fi trebuit să devină Casa de Cultură, dar primarul Dorin Alexandrescu a lăsat proiectul în aer, iar locația a ajuns în final în proprietatea unui operator economic, practic o ruină în inima orașului.
Dorohoiul are nevoie de tinerețe, de energie, de un primar implicat care să pună interesul orașului și al locuitorilor mai presus de orice.
Are nevoie de VIITOR, nu de trecut. Iar viitorul … începe pe 9 iunie!

“Imaginea administrației Alexandrescu – îmbătrânită, blocată în timp, în amintirea vremurilor demult apuse.
Dragi dorohoieni, avem nevoie să urmăm exemplul unor orașe care au reușit – Cluj, Oradea, în care asemenea ruine nu-și au locul.
Primăria are mijloacele de a extirpa asemenea pete negre de pe imaginea Dorohoiului.
Avem nevoie de energie, ambiție și dorință, atribute pe care actualul primar de mult nu le mai are.
Haideți cu mine să vedem cum arată – este normal să avem așa în inima Dorohoiului?
În urmă cu ceva vreme aici, în inima Dorohoiului, a început realizarea Casei de Cultură. După un timp, primarul Dorin Alexandrescu a renunțat la îndeplinirea

Realizat la comanda Partidul Național Liberal – filiala Botoșani. Cod mandatar financiar 21240015

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page