InfractionalLocal

Pirați auto prinși și amendați de polițiștii din Flămânzi

La data de 3 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea transportului ilegal de persoane, în regim taxi.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 21 de persoane și au fost controlate 17  autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.870 de lei.

Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare și reținut în vederea suspendării, un permis de conducere.

La data de 3 septembrie 2023,  polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi, au oprit pentru control, pe drumul european DE 58, un autoturism, condus de un bărbat de 59 de ani, din comuna Frumușica.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta 3 persoane,  în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, totodată fiind dispusă suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului.

La data de 3 septembrie 2023,  polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi, au oprit pentru control, pe strada 1907, din orașul Flămânzi, un autoturism, condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Frumușica.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta 5 persoane,  în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, totodată fiind dispusă suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page