Local

„Pinocchio”, un spectacol pentru cei mici la Teatrul „Vasilache”

Teatrul „Vasilache” să invită vizionaţi la spectacolul „𝐏𝐢𝐧𝐨𝐜𝐜𝐡𝐢𝐨”, în zilele de:
– 𝐣𝐨𝐢, 23 noiembrie 2023, de la ora 𝟏𝟖:𝟎𝟎
– 𝐬𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆, 25 noiembrie 2023, de la ora 𝟏𝟏:𝟎𝟎
– 𝐝𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆, 26 noiembrie 2023, de la orele 𝟏𝟏:𝟎𝟎 și 𝟏𝟐:𝟑𝟎
„𝐏𝐢𝐧𝐨𝐜𝐜𝐡𝐢𝐨” este un spectacol după Carlo Collodi, adaptarea, dramatizarea şi regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Alin Macovei Moraru.
Din distribuție fac parte îndrăgiții actori: Adelina Cojocariu, Pavel Petrași, Cosmin Tanasă, Renata Voloșcu, Andrei Bordianu, Anamaria Chelaru și Andrei Iurescu
«Povestea lui Pinocchio, atât de cunoscută celor mari si celor mici, vă invit să o priviți așa cum am văzut-o eu, care am trecut deja prin vârstele voastre. Și veți vedea că toate peripețiile, întâmplările, încercările, mai mult sau mai puțin amuzante, de care va avea parte păpușa de lemn, pot să ni se întâmple și nouă tuturor în drumul spre a deveni ,,OAMENI”» Valentin Dobrescu, regizor artistic.
Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani.
Preţ bilet 15 lei
Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona on line https://www.entertix.ro/…/teatrul-pentru-copii-si… sau accesând www.teatrulvasilache.ro secțiunea Cumpără Bilet, ori de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.
Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începere spectacolului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page