Localsocial

Petreceri în aer liber, întreceri și jocuri sportive de 1 iunie pentru copiii din sistemul rezidențial de protecție al DGASPC Botoșani

1 IUNIE –  Ziua Internațională a Copilului este cel mai bun prilej pentru a sărbători cea mai frumoasă și mai plină de bucurii perioadă a vieții: 🌈🎈 COPILĂRIA!
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani dorește să marcheze acest moment într-o notă cât mai specială pentru toți cei aproximativ 250 de copiii din sistemul rezidențial de protecție prin organizarea unor activități recreative create și pregătite pentru a face din ACEASTĂ ZI, UNA DE NEUITAT.

Alături de cei care le sunt aproape în fiecare zi și de prietenii care le pregătesc surprize cu această ocazie, copiii din unitățile rezidențiale vor participa la: petreceri în aer liber, întreceri și jocuri sportive, karaoke, concursuri de desene pe asfalt, excursii, vizionare de film și drumeții  cu sprijinul  a mai multor persoane, sponsori și ONG-uri sensibile la nevoile copiilor.

Ziua de 1 IUNIE va fi marcată și cu un meniu dulce și cu totul special 🍰🍦🍒 care va conține  tort, înghețată și fructe, și de care se vor bucura toți copiii aflați în sistemul rezidențial de protecție.

 

LA MULȚI ANI, COPII! ESTE 1 IUNIE! ESTE ZIUA VOASTRĂ!

VĂ DORIM MULTĂ SĂNĂTATE ȘI MULTE BUCURII! SĂ CREȘTEȚI CU ZÂMBETUL PE BUZE ȘI VIAȚA VOASTRĂ SĂ FIE ASEMENI UNUI CER SENIN!

Echipa D.G.A.S.P.C. Botoșani

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page