InfractionalLocal

Peste o sută de amenzi și nouă permise reținute de polițiștii botoșăneni, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale și au intervenit la 50 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 64.424 de lei și au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 9 permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

 

Acțiune a polițiștilor din Botoșani

 

La data de 4 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și cei ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani au organizat o acțiune pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică și depistarea conducătorilor auto care circulă sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 79 de persoane, au fost controlate 55 de autovehicule, au fost efectuate 25 de testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.000 de lei.

Totodată pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

 

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi

La data de 4 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni și Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomîrla au organizat o acțiune pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor rutiere grave.

 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 44 de persoane, au fost controlate 25 de autovehicule, au fost efectuate 17 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.610 de lei.

Totodată pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere.

 

 

 

Acțiune a polițiștilor din Ștefănești

La data de 4 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale.

 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 36 de persoane, au fost controlate 30 de autovehicule, au fost efectuate 14 testări etilotest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 300 de lei.

 

 

Acțiune a polițiștilor din Săveni

La data de 4 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Săveni, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale.

 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 41 de persoane, au fost controlate 35 de   autovehicule, au fost efectuate 14 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.320 de lei.

 

Acțiune a polițiștilor din Darabani

La data de 4 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Darabani, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, au organizat o acțiune pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 22 de persoane, au fost controlate 12   autovehicule, au fost efectuate 6 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.380 de lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page