InfractionalLocal

Percheziții la Botoșani. Șase fete au fost salvate dintr-o rețea de prostituție

În data de 5, respectiv 6 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de proxenetism, din municipiile Botoșani și Alba-Iulia.

În cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate, au fost identificate 6 persoane de sex feminin, ce erau constrânse de un tânăr, de 24 de ani, din municipiul București, și un bărbat de 51 de ani, din municipiul Botoșani, să practice prostituția, pe raza municipiului Botoșani, cât și a altor localități, în imobile închiriate în regim hotelier, obținând astfel foloase materiale.

În urma activităților desfășurate, 6 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale.

Față de cei doi bărbați a fost dispusă, măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page