Diverse

(P) Programează-te la unele dintre cele mai renumite saloane, prin aplicația Stailer!

Platforma a lansat aplicația în peste 30 de orașe din țară!

Foarte multe persoane aleg să nu meargă la salon, tocmai pentru că nu știu serviciile căruia sunt mai bune. Drumurile la salon, vizualizarea locației, interiorul salonului, ce părere au alți clienți și cum te poți programa sunt chestiuni care necesită foarte mult timp. Acum, nu mai trebuie să iei toate acestea în calcul, pentru că te poți programa online, direct de pe telefon! Stailer a lansat aplicația disponibilă pe App Store, Google Play și App Gallery!

Platforma Stailer a adus confortul clienților la un alt nivel. Oriunde te-ai afla poți face o programare la salonul preferat sau poți merge chiar la altul. Fără să te deplasezi de acasă sau de la serviciu, Stailer îți oferă posibilitatea de a vedea toate informațiile despre un salon. Prin intermediul aplicației poți vizualiza lucrările stiliștilor, recenziile altor clienți, prețurile, intervalul orar la care te poți programa, ce servicii oferă salonul și unde se află.

Descarcă online aplicatia Stailer și bucură-te de o experiență minunată! Cu doar câteva click-uri poți obține programarea la salonul preferat. Ba mai mult, dacă vrei să te reprogramezi o poți face tot din aplicație, fără să fie necesare apelurile telefonice la recepție. Selectează doar ziua și ora la care dorești să te programezi din nou.

Peste 33 de orașe din țară beneficiază de serviciile Stailer!

Pe lângă aplicația extrem de utilă și ușor de folosit, mai este disponibilă și platforma. În cazul în care telefonul sau tableta nu îți sunt la îndemână, poți naviga printre saloanele preferate pe site. Aceleași servicii pe care le oferă site-ul, le oferă și aplicația. Ambele sunt gratuite.

O mulțime de saloane își așteaptă noii clienți, prin intermediul acestei aplicații! Doamnele și domnii pot apela la servicii de înfrumusețare sau de îngrijire, fără să plătească vreun cost pentru programare. Se poate întâmpla ca cei de la salon să îți anuleze programarea, însă vei fi notificat din timp pentru a-ți putea alege un alt salon sau o altă dată.

Economisești timp și alegi doar ce ți se potrivește!

Nu mai trebuie să petreci minute în șir în trafic sau să aștepți până ce ți se găsește un loc disponibil la recepție. De asemenea, nu mai trebuie să ceri păreri despre modul în care lucrează un stilist pentru că le vei avea disponibile direct în aplicație, împreună cu fotografii. Galeriile de imagini reflectă munca stilistului, oricare ar fi serviciul de care ai nevoie. Prin programarea de pe aplicație vei economisi ore întregi și vei obține rezultatul dorit.

Stailer aduce aproape de tine unele dintre cele mai bune saloane din zona ta! Peste 33 de orașe din țară sunt disponibile pe aplicație. Prin intermediul locației tale vor fi afișate toate saloanele din apropiere, astfel încât să nu mai fii nevoit să le cauți. Timpul economisit și confortul sporit sunt cele două caracteristici ale acestei aplicații. În doar câteva minute poți obține o programare la unele dintre cele mai renumite saloane din orașul sau zona ta.

Contact: [email protected]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page