Politic

Omul de afaceri Valeriu Iftime, noul membru în PNL Botoșani – FOTO&VIDEO

Omul de afaceri Valeriu Iftime este noul membru în formațiunea politică PNL din Botoșani. Anunțul a fost făcut, vineri la amiază, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la sediul partidului.

În momentul ăsta, nu cred că cea mai bună soluție este să decapităm și să facem tot felul de acțiuni războinice. Eu cred în unitate. Nu știu partidul, nu știu oamenii. Vin cu un capital de imagine și cred că mi-am făcut treaba bine pe unde am fost. Oamenii să aibă încredere în ceea ce spun. În momentul ăsta, am o putere mare în PNL, dar nu am o funcție decidentă scrisă, pentru că e o chestie de statut. Încerc să înțeleg dacă în politică pot să fac ceva în mod real pentru oamenii pe care îi prețuiesc. Nu cred că mă bănuiește cineva că intru în politică ca să obțin ceva. Cred totuși cu desăvârșire că politica alege oamenii care ne conduc și oamenii care ne conduc trebuie să aibă virtuți. N-am venit să dezbin, eu cred în echipă, îmi place echipa, știu că doar unirea dă putere. (…) Am nevoie de un an de zile în partidul ăsta să înțeleg dacă sunt un om reprezentativ, dacă îmi dau vot oamenii. Sau poate nu îmi dau vot și stau acasă. Dacă nu îmi dau votul oamenii, să am o responsabilitate”, a afirmat Valeriu Iftime.

La rândul său, liderul judeţean al PNL, Costel Şoptică, admite că filiala se află într-o situaţie fără precedent şi că deciziile vor fi luate împreună cu Valeriu Iftime.

„Suntem în situaţia de a lua orice decizie împreună. Eu mă voi consulta cu dumnealui, dumnealui cu mine”, a afirmat preşedintele filialei, care a subliniat că poate fi luată în calcul o rocadă la conducerea PNL Botoşani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page