ImportantLocalMuzica

O botoșăneancă a obținut marele trofeu al Festivalului Internațional „Ziua Zâmbetului de Copil” – FOTO

În perioada 7-8 octombrie ,la Piatra Neamt ,s-a desfasurat a XII-a editie a Festivalului  International “Ziua Zambetului de Copil”.Festivalul a fost o adevarata desfasurare de talente si a avut o organizare deosebita. Asociatia Culturala Star Piatra-Neamt este cea care a organizat impecabil evenimentul si a oferit celor 147 de participanti o scena deosebita,un sunet impecabil ,un juriu pertinent si multa corectitudine.Evenimentul s-a desfasurat in parteneriat cu Radio Iasi si a fost difuzat in mediul online in timp real.Evaluarea micilor artisti a fost realizata de :Olimpia Urs(presedinta juriului),George Vanvu (Radio Iasi),Adriana Marchese(Italia),Ana Maria Alucai si Georgiana Carmina Axinte.

TIANA ,la doar 12 ani,a reusit sa impresioneze si a fost rasplatita cu unul din cele doua mari trofee de festival.De asemenea a primit si Premiul Radio Iasi acordat de domnul George Vanvu,ce consta intr-un interviu si promovare la postul de radio al Moldovei.

De curand ,in cadrul Festivalului Stea printre Stele de la Bacau,Tiana a obtinut si Premiul TINERE TALENTE-Radio Romania Regional,acordat de domnul Bogdan Dragomir(muzician si jurnalist la Radio Romania Regional) pentru calitati artistice deosebite.

Amintim ca in vara anului 2022 TIANA a obtinut si Marele Trofeu al Festivalului Neghinita ,ed a XII-a,precum si faptul ca artista din Botosani este Artistul Anului 2022 la postul de radio Mob Radio din Irlanda.

Tiana se pregateste cu soprana Anca Parlog la Bucuresti si si-a propus sa lanseze pana la sfarsitl anului prima ei piesa originala,compozitie proprie-“So Low Down”,inspirate dintr-o experienta proprie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page