LocalPublicitate

Nou la MONCLINIC: Radiologie și imagistică digitalã generală – FOTO

Clinica de recuperare medicalã și reabilitare Monclinic a deschis un nou compartiment de radiologie și imagistică digitalã generalã.
Pentru a oferi un diagnostic și un tratament cât mai corect pacienților, imagistica medicală este esențialã. Din acest motiv, Monclinic a decis sã investeascã într-un nou și performant echipament de radiologie digitală, extinzându-și gama de investigații medicale.
Monclinic poate efectua ecografii dar și teste de screening pentru osteoporozã, devenind una dintre cele mai dotate unitãti medicale private din județul Botosani.
“Tot din dorința de a oferi servicii complexe și corecte, echipa multidisciplinarã de medici activeazã la Monclinic în urmätoarele specialitäti: recuperare medicalà și reabilitare, ortopedie, imagisticã, reumatologie, cardiologie, neurologie, pneumologie fiziologicã, asigurând diagnostic și tratamente pentru recuperarea sănătății” a declarat Mona Vrajitoriu, manager general Monclinic.

 

ȘTII LA CE ESTE UTILĂ O SIMPLĂ RADIOGRAFIE?

Radiografia reprezinta cea mai utilizata metoda de investigatie imagistica, folosita de prima intentie in diagnosticarea bolilor inflamatorii si degenerative, pentru:

  • examinarea tubului digestiv cu substanta de contrast
  • examinarea plamanilor si a inimii – investigație importantă în diagnosticarea cancerului bronhopulmonar
  • examinarea sistemului osteoarticular (inclusiv în vederea protezării genunchiului, protezării șoldului sau umărului, pentru diagnosticarea unor afecțiuni articulare precum epicondilita laterală), a coloanei vertebrale (spondiloză, spondilolistezis) si a craniului
  • histerosalpingografie
  • urografie (examinare pe gol si cu contrast a cailor urinare)

Daca apelezi la radiologie digitala, atunci poti avea rezultatul examinarii inregistrat pe CD sau DVD. Exista posibilitatea de arhivare a rezultatelor, iar medicii vor avea ocazia de a crea un istoric medical pentru fiecare pacient.

Nu mai este nevoie ca tu sa aduci la fiecare control toate radiografiile facute de-a lungul timpului.

Programärile pot fi facute la telefon 0741399386 sau la sediul din strada Constantin Gane nr. 16, municipiul  Botosani, între orele 8.00 – 20.00.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page