AdministratieLocal

Noi investiții în comuna Sulița. A fost semnat contractul de finanțare

Primarul comunei Sulița, George Popescu a semnat CONTRACTUL DE FINANTARE în cadrul Programului national de investiții ,,Anghel Saligny” pentru aproximatiiv șase kilometri de drumuri de interes local.

„Astăzi la București, am semnat contractul în valoare de două milioane de euro pentru proiectul de asfaltare a unor drumuri sătești. Mă bucur ca se concretizează tot mai multe proiecte pentru care am muncit foarte mult, atât eu cat și întreaga echipă din primărie.Vă mulțumesc mult pentru toate mesajele de susținere și vă rog să aveți încredere în continuare în mine. Vă asigur ca voi munci la fel de dedicat și ca proiectele mari, deși au avut nevoie de mai mult timp vor începe să se vadă. În câteva luni vom avea constructorii în teren atât pentru asfaltare cat și pentru gaz și canalizare”, a declarat George Popescu.

Într-o lună va fi semnat și contractul pentru canalizare, apoi urmează gazul printr-un poiect comun cu primăriile Albești și Trușești (valoarea contractului finnd de 27 milioane de euro).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page