DiverseMonden

MONDEN | Tragedia din viaţa reală a lui Bobby din «Dallas»: «Pentru fiecare lucru care se întâmplă sunt vinovat»

Cel mai iubit actor din serialul “Dallas”, Patrick Duffy a avut parte de o tragedie în timp ce filma pentru producţia care i-a adus celebritatea.

Era celebru după ce jucase în “Omul din Atlantis” şi îl interpreta pe Bobby Ewing în serialul fenomen “Dallas”. Însă aceste “mici” amănunte nu au fost de ajuns ca să-i ţină în viaţă pe părinţii lui Patrick Duffy. În 1986, când deja filma pentru serial de opt ani, Patrick a primit o veste groaznică: părinţii lui au fost asasinaţi! Toată America era în stare de şoc!

Marie si Terence Duffy deţineau un bar în Montana, unde erau foarte iubiţi şi respectaţi. Până într-o zi când în local au apărut adolescenţii Kenneth Miller şi Sean Wentz, care nu numai i-au jefuit pe cei doi, dar i-au şi ucis. Au fugit de la locul crimei, însă au fost imediat prinşi şi închişi. “Pentru fiecare lucru nefericit care se intampla, inclusiv moartea parintilor mei, sunt vinovat. Sunt responsabil pentru faptul ca sunt fiul a doi oameni care au fost ucisi. Nu eu am cauzat uciderea lor. Dar daca sufar din cauza asta, este karma mea pe care am avut-o in aceasta viata si in aceste circumstante”, declara în 2006 într-un interviu pentru Guardian.

Cei doi au primit împreună 180 de ani de închisoare. Însă în 2007 Wentz a marturisit că el a fost cel care a tras în cei doi, iar colegul său Miller a fost eliberata in luna decembrie a aceluiasi an.

Actorul Patrick Duffy s-a născut la 17 martie 1949, in Townsend, Montana, S.U.A. din 15 februarie 1974 este căsătorit cu Carlyn Rosser, cu care are doi băieţi. În 1977 a jucat în “Omul din Atlantis”, apoi timp de 13 ani a jucat rolul lui Bobby Ewing în serialul “Dallas”. În perioada 1991 – 1998 a jucat în sit-com ul “Pas cu pas” -” Step by step”, iar apoi timp de cinci ani, în perioada 2006-2011 a primit rolul lui Stephen Logan din “Dragoste şi putere”. În 2012 a reluat rolul lui Bobby Ewing în continuarea serialului “Dallas”.

Sursa:www.www.click.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page