DiverseMonden

MONDEN | Soţul Andreei Marin aruncă bomba: «Am un sentiment puternic că voi fi tată»

La doar câteva zile de când s-a aflat despre căsătoria lor, Tuncay Ozturk (28 de ani), soţul Andreei Marin (39 de ani), a vorbit, în premieră, despre familia pe care şi-o doreşte. Fizioterapeutul turc a mărturisit că venirea pe lume a unui copil al său şi al Andreei este un lucru măreţ, care nu suferă amânare.

S-au căsătorit în mare secret la sfârşitul anului trecut şi au făcut tot posibilul să nu răsufle informaţii despre acest eveniment fericit din viaţa lor.

Asta până acum câteva zile, când Tuncay a anunţat pe o reţea de socializare că s-a însurat cu “Zâna”.

Totuşi, la câteva zile de când a dezvăluit că s-au luat cu acte, soţul Andreei Marin a declarat în exclusivitate pentru Libertatea că îşi doreşte să devină tătic. Şi asta cât mai curând.

Îi plac foarte mult copiii

“Visul meu este să fim o familie normală. Într-adevăr, îmi plac foarte tare copiii. Am cinci nepoţi de la cele două surori ale mele. Nu doar eu, ci toată lumea aşteaptă acum un bebeluş de la noi. Dacă vom fi binecuvântaţi cu un copil, îl voi primi cu toată dragostea mea. Am un sentiment puternic că voi fi tată”, a mărturisit Tuncay, în exclusivitate pentru Libertatea.

Mai mult, întrebat cât de curând crede că îşi va ţine copilaşul în braţe, soţul “Zânei” a răspuns cu subînţeles, semn că este foarte posibil ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat: “Viaţa este prea scurtă ca să amâni lucrurile măreţe”.

Andreea, deja însărcinată?

Mircea N. Stoian a vorbit în emisiunea “La Măruţă”, de la Pro TV, despre căsătoria dintre Andreea şi Tuncay şi, mai ales, despre relaţia dintre cei doi. El spune că Andreea şi Tuncay, ar putea să devină în curând părinţi. “În relaţia cu soţul ei, Andreea conduce. Ea îşi doreşte un bărbat matur lângă ea, el e cu zece ani mai tânăr. Cred că de asta şi-a lăsat el barbă”, a declarat Mircea Stoian.

“Reuşeşte să stea în faţă fără să provoace un scandal. Sunt sigur că e însărcinată”, a precizat Stoian. El a fost completat de Cătălin Măruţă: “Sunt prieteni de-ai ei care spun că e însărcinată”.

Sursa:www.libertatea.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page