DiverseMonden

MONDEN | Gică Hagi i-a oferit gratis apartamentul prezidenţial al hotelului din Mamaia actorului Nicolas Cage

Nicolas Cage se află în România din 20 ianuarie, unde filmează pentru filmul The Dying of the Light. În acest weekend, actorul a fost vizitat de către familia sa, iar toţi 3 au decis să petreacă sfârşitul de săptămână la Mamaia.

Nicolas Cage şi familia sa şi-au petrecut noaptea într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri de la malul mării, care aparţine lui Gică Hagi. Conform Adevăul, actorul a cerut în urmă cu câteva zile oferte de la mai multe hoteluri. Conducerea hotelului Iaki a venit cu propunerea cea mai generoasă. Gheorghe Hagi s-a oferit să-l găzduiască gratis pe marele actor, iar acesta a acceptat oferta sa.

Cage a primit în apartament un pachet de vinuri vechi româneşti şi bucate tradiţionale.

The Dying of the Light este o producţie în care Cage joacă rolul unui agent CIA care se află în ultima sa misiune. Personajul lui Cage observă că în timpul misiunii îşi perde vederea. Filmul va ajunge pe marile ecrane în 2015. Printre locaţiile alese de regizorul Paul Schrader se numără şi Universitatea Bucureşti.

  • Numele adevărat al lui Nicolas Cage este Nicolas Coppola, iar unchiul său este renumitul regizor Francis Ford Coppola. Şi-a schimbat numele pentru a reuşi în actorie prin forţe propii
  • Criticii l-au apreciat cel mai mult pe Cage pentru rolurile din Raising Arizona, Moonstruck, Leaving Las Vegas, Matchstick Men, Lord of War, Adaptation sau Face/Off

Sursa: http://www.mediafax.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page