DiverseMonden

MONDEN | Cum a ajuns Elaine din Seinfeld să aibă 3 miliarde de dolari

Chiar dacă este fiica miliardarului Gerard Louis-Dreyfus, Julia nu s-a bazat pe banii lui tăticu’, muncind din greu ca actor de comedie şi producător pentru a-şi face un nume în industria cinematografică americană.

Chiar dacă cel mai de succes rol al său a fost cel al lui Elaine din serialul Seinfeld, actriţa americană este cunoscută de public şi pentru prezenţa nelipsită, la începuturile anilor 1980, din spectacolul de comedie “Saturday Night Live”.

După cele nouă sezoane de succes atât din partea criticii, cât şi comercial, Julia a spus adio, alături de întreaga echipă, sitcomului Seinfeld, dar nu şi carierei sale.

Şi pentru că orice rol interpretat de Julia Louis Dreyfus este un succes garantat, nu a mirat pe nimeni distribuirea ei în “pielea” personajului Christine Campbell în “The New Adventures of Old Christine” care a rulat timp de cinci sezoane la televiziunea CBS .

Momentan, Julie joacă rolul Selinei Meyer în “Veep“, un alt succes comercial de vreme ce HBO a început filmările la al treilea sezon.

Pentru cei care sunt “îngrijoraţi” de felul în care a dobândit averea, avem o veste: Julie este una dintre cele mai apreciate actriţe americane, câştigând un Glob de Aur (din şase nominalizări) şi patru premii Emmy (din 16 nominalizări). Printre picături a avut timp să mai câştige şi şase Screen Actors Guild Awards şi cinci American Comedy Awards.

De atfel, Julia Louis Dreifus este cea mai nominalizată actriţă din istorie la premiile Emmy. Nu trebuie uitată nici steaua de pe Walk  of Fame din Hollywood, din 2010 şi nici înscrierea sa, anul acesta, între celebrităţile Academiei de Televiziune( Television Academy Hall of Fame).

În ceea ce priveşte viaţa personală, Julie s-a căsătorit în 1987 cu Brad Hall şi are doi copii, Henry, născut în 1992, şi Charles, născut în 1997.

Sursa: http://www.apropo.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page