DiverseMonden

MONDEN | Adrian Păduraru, actorul din «Declarație de dragoste», are o fată superbă! Iat-o pe fiica lui secretă FOTO

Adrian Păduraru (54 ani) a jucat în numeroase filme și piese de teatru, însă oamenii îl reperează ca fiind șarmantul actor din “Declarație de dragoste”, filmul care i-a adus celebritatea înainte de 89. În ultimii ani a ajuns în atenție datorită scandalului pentru paternitatea băiețelului său cu solista Silvia Lungeanu. Puțină lume știe însă că actorul mai are o fiică.

Fermecătorul actor a rupt inimile femeilor nu doar în “Declarație de dragoste”, filmul care l-a consacrat, ci și în viața particulară. O dovadă sunt și poveștile amoroase ale actorului, care au ieșit la iveală. Rolul din filmul lansat în anul 1985 l-au transformat într-un bărbat adorat, însă nu multă lume știe că Adrian Păduraru era căsătorit încă din 1981 cu Georgeta Burdujan, actriţă la Teatrul din Iaşi, unde a profesat și el în trecut.

În 2006, actorul a cunoscut-o pe solista Silvia Lungeanu (39 de ani) la Festivalul “Crizantema de aur”. Relaţia lor a durat numai câteva luni și s-a terminat la începutul anului 2007, când Adrian a aflat că solista va naște un copil. La scurt timp de la ruptura de Silvia, Păduraru a cunoscut-o pe Mioara Mantale, pe atunci prefect al Capitalei. După ce presa a desconspirat relația actorului cu prefectul,dar și faptul că acesta va avea un copil de la Silvia Lungeanu, soția actorului a intentat divorț.

Georgeta Burdujan și Adrian Păduraru au o fiică, pe atunci minoră, care a rămas în grija mamei. Maria Cristina are acum 23 de ani și este o tânără la fel de talentată ca și tatăl său, cu care se pare că a păstrat o relație frumoasă. Tânăra a moștenit talentul tatălui său și urmează actoria la București.


Actorul n-a vrut să-și recunoască fiul, dar a pierdut procesul de paternitate cu solista!

Adrian Păduraru are şi un băieţel, pe Andrei Cristian, în vârstă de 6 ani și jumătate, în urma relaţiei cu Silvia Lungeanu, pe care a refuzat să-l recunoască. Mama copilului a intentat proces de paternitate, pe care l-a câştigat. Procesul s-a încheiat la sfârșitul anului trecut și este definitiv.

Sursa: Click.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page