AccidentEveniment

Microbuz cu români, grav accident în Italia: s-a rostogolit într-o prăpastie de 20 de metri. Adrian a murit pe loc

Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv șoferul, s-a prăbușit într-o prăpastie adâncă de peste 20 de metri. Unul dintre pasageri a murit.

Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv șoferul, s-a prăbușit într-o prăpastie adâncă de peste 20 de metri, provocând astfel moartea unuia dintre pasageri.

Dramaticul accident s-a petrecut în jurul orei 21:00 din seara zilei de miercuri, 20 septembrie 2023, pe teritoriul localității Centallo, provincia Cuneo din Piemonte.

Potrivit unei publicații locale, victima este un tânăr de 30 de ani din județul Botoșani, în vârstă de 30 de ani, relatează rotalianul.ro.

Tânărul român călătorea la bordul unui microbuz Ducato cu nouă locuri, ca pasager, alături de conducătorul auto și alți trei români.

În timp ce vehiculul se deplasa pe Strada Provincială 3, porțiunea care leagă centrul localității Centallo de Castelletto Stura, conducătorul auto a pierdut controlul mașinii într-o curbă.

În urma accidentului, pe lângă decesul bărbatului de 30 de ani, au fost înregistrate și trei persoane rănite: două cu răni ușoare (cod verde) și una cu răni moderate (cod galben), care au fost transportate la spitalul din Cuneo.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page