Politic

Marius Budăi: „Pe lângă faptul că suntem moldoveni, trebuie să venim și cu soluții pentru județul nostru” – VIDEO

Fostul ministru al Muncii, deputatul PSD Marius Budăi, a explicat de ce i-a întins mâna candidatului PNL pentru Consiliul Județean, Valeriu Iftime, pe scena de la Popăuți.

Așa cum i-am spus și dânsului, toți suntem moldoveni în suflet, nu doar pe tricou. Dar asta nu aduce nimic pentru dezvoltarea județului nostru. Pe lângă faptul că suntem moldoveni, trebuie să venim și cu soluții administrative, care să genereze dezvoltare. De aceea, i-am spus domnului Iftime, că trebuie să venim și cu fapte, cu programe, pentru că la finalul competiției electorale va trebui să colaborăm pentru județul nostru”, a explicat Marius Budăi.

Deputatul PSD a mai spus că așteaptă de la PNL să prezinte și soluții concrete pentru județul Botoșani. „Deocamdată, singura propunere a PNL pentru Botoșani e că sunt moldoveni. E foarte frumos, dar nu e suficient. Adică e nevoie și de soluții. Candidatul PSD pentru Consiliul Județean, Lucian Trufin, a pus pe masă un program cu 10 proiecte majore, centrate pe dezvoltarea producției locale, crearea de locuri de muncă, salarii decente pentru salariați calificați, precum și asigurarea accesului la sănătate și respectul față de pacienți. Asta pe lângă proiectele de dezvoltare a infrastructurii rutiere, sanitare și sociale”, a precizat reprezentantul PSD Botoșani.

Referitor la declarația premierului Marcel Ciolacu, fostul ministru Marius Budăi a explicat că afirmațiile președintelui PSD nu se refereau la moldoveni, ci la persoanele care nu știu unde se află pe hartă județul Buzău. „Dacă ne uităm la ce a făcut Marcel Ciolacu pentru Moldova, cred că are mai multe rezultate decât toți premierii de dreapta la un loc. La finalul anului vom circula pe 150 de kilometri pe Autostrada Moldovei, iar lucrările la Spitalul Regional au fost în sfârșit deblocate, ca să dau doar două exemple”, a explicat Marius Budăi.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Botoșani, Realizat de SC Direct Research SRL, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page