AdministratieJudet

Lucrările de modernizare a drumului județean Coțușca – Ghireni, inspectate de vicepreședintele Consiliului Județean – FOTO

Vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani a luat pulsul lucrărilor pe șantierul deschis pe drumul județean DJ 293 Coțușca – Ghireni, acolo unde sunt executate lucrări de modernizare finanțate prin PNDL și din bugetul Consiliului Județean Botoșani.
,,Mi-am dorit să văd care este ritmul de lucru al constructorului dar și modul în care acesta respectă cerințele de calitate stabilite prin caietul de sarcini.
 La fața locului au fost prezenți reprezentanți ai constructorului și proiectantului, dar și dirigintele de șantier, cărora le-am adus la cunoștință așteptările mele în privința calității lucrărilor pe care le execută.
 Pe cei 6,65 de kilometri de drum județean s-a lucrat până acum la structura și lărgirea căii de rulare, iar după această fază urmează aplicarea celor trei straturi de asfalt, refacerea șanțurilor, a rigolelor și a drenurilor.
 Modernizarea și reabilitarea drumurilor județene este principala mea preocupare și voi supraveghea cu mare atenție toate aceste investiții pentru că îmi doresc o infrastructură rutieră bună pentru județul Botoșani și pentru botoșăneni”, a scris impresiile de după vizita în teren oficialul CJ, Dorin Birta, pe pagina de facebook.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!