ImportantLocal

LOCAL | Zeci de copii săraci au primit ajutoare din partea Asociației Happy. FOTO!

Săptămâna aceasta, Asociația Happy a trimis din nou donații in satul Chișcăreni – Botoșani.

“Am reusit datorita celor care doneaza in containerele de colectare a Asociației HAPPY sa trimitem un număr mult mai mare de haine.
Din partea Fundației Prieteni Pentru Tine copii proveniți din familiile cu nevoi au primit hăinuțe noi pentru a avea cu ce se imbraca la școală ! Vă mulțumim!”
spun voluntarii Asociației Happy.
In perioada 12 – 14 februarie a.c., în Parohia „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” – Chișcăreni, Protopopiatul Săveni, s-a derulat proiectul misionar filantropic „Suflet de lumină”. Activitatea a avut ca scop principal donarea de haine, rechizite şcolare și jucării pentru copiii nevoiași din parohie, cât şi ajutorarea părinţilor acestora cu îmbrăcăminte şi încălţăminte.

„Proiectul «Suflet de lumină» nu este decât o reflexie a învăţăturii Sfintei Scripturi ce ne învaţă: «Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune, şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri». (Matei 5,16). Din această învăţătură noi deducem că nu săracii au nevoie de bogaţi, ci bogaţii de săraci, pentru că doar alături de săraci bogații pot dobândi lumină, devenind fii ai luminii. În fond, nu trebuie să ai bani ca să ajuţi pe cineva, ci suflet mare; trebuie să trăieşti bucuria de a face altora bucurii”, a declarat pr. paroh Vasile Viorel Florea.

Tot în cadrul proiectului, copiii parohiei au participat la câteva jocuri creativ – educative ca „Îngeraşul” și „Samarineanul”.

donatii-chiscareni-asociatia-happy donatii-chiscareni-asociatia-happy1 donatii-chiscareni-asociatia-happy2 donatii-chiscareni-asociatia-happy3 donatii-chiscareni-asociatia-happy4 donatii-chiscareni-asociatia-happy5 donatii-chiscareni-asociatia-happy6 donatii-chiscareni-asociatia-happy7 donatii-chiscareni-asociatia-happy8 donatii-chiscareni-asociatia-happy9 donatii-chiscareni-asociatia-happy10 donatii-chiscareni-asociatia-happy11 donatii-chiscareni-asociatia-happy12 donatii-chiscareni-asociatia-happy13 donatii-chiscareni-asociatia-happy14

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page