LOCAL | Grădiniţa nr. 21- Şotron- 40 de ani de educaţie

Grădiniţa nr. 21 Şotron este în sărbătoare. Instituţia de învăţământ împlineşte 40 de ani de activitate, motiv pentru care activităţile desfăşurate în această săptămână sunt dedicate acestui moment aniversar.

Manifestările au debutat astăzi cu un colocviu la care au fost inivitate cadre didactice din unităţile de învăţământ preşcolar din municipiu, dar şi reprezentanţi ai Primăriei, Consiliului Local şi Inspectoratului şcolar Judeţean.

“Am venit cu drag în această instituţie, care este un etalon a ceea ce înseamnă învăţământul preşcolar. Ţinem foarte mult la aceste unităţi, pentru că ele sunt baza învăţământului botoşănean. Ne mândrim cu acest segment şi totodată vreau să vă mulţumesc pentru dăruirea şi responsabilitatea de care daţi dovadă.

Oricât de mari şi frumoase construcţii am avea, fără sufletul copiilor şi al cadrelor didactice, acestea nu ar avea viaţă, nu ar dăinui. E mare responsabilitatea pe care o au colegele mele aici şi apreciez chiar şi curajul părinţilor de a încredinţa copiii de vârste fragede, pe mâinile acestora.

Aici avem un exemplu de bună practică, bun de urmat de mai multe instituţii de învăţământ. pentru buna coordonare a acestei unităţi, pentru minunatele rezultate pe care le-a obţinut cu acest colectiv, Inspectoratul Şcolar oferă o diplomă de excelenţă doamnei director Aurelia Ciura” a spus prof. Mihaela Huncă, inspector şcolar general al IŞJ.

Pe parcursul săptămânii vor avea loc activităţi cultural – educative la care vor participa copii din grădiniţle din mediul rural, cu care unitatea are parteneriate educaţionale, schimburi de experienţă între cadre didactice, seminarii.

Vineri va fi Ziua porţilor deschise, în care foştii şi viitorii preşcolari, părinţii şi bunicii acestora sau prietenii pot vizita instituţia de învăţământ.

gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (52)

 

gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (53) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (56) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (57) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (58) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (59) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (60) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (61)

gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (5) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (6) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (7) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (8) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (10) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (11) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (17) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (19) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (23) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (25) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (26) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (27) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (28)

gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (32) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (29) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (33) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (31) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (37) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (39) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (42) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (43) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (47) gradinita 21-sotron-copii-hunca-educatoare-dansuri-aniversare (50)

3 Responses to LOCAL | Grădiniţa nr. 21- Şotron- 40 de ani de educaţie

 1. Tania Ileana Dumitrescu says:

  Felicitari, stimata Doamna Director! Si Felicitari intregului colectiv care a facut posibil un eveniment de asemenea anvergura, incepand de la copii, cadre didactice, parinti si ISJ Botosani! Stim care sunt atributele unei Scoli de succes, stim si cat efort, daruire, dar si sacrificiu personal, elan si abnegatie inseamna organizarea unui astfel de eveniment… Imaginile parcurse vorbesc despre INVINGATORI! Sunteti ceea ce ati realizat, un colectiv de succes! Iar Gradinita “Amicii” din Constanta este onorata sa va aiba ca perteneri in actiuni minunate cu copii si despre copii.
  Director, Tania- Ileana Dumitrescu

 2. Ana Teglas says:

  Nu sunt deloc surprinsa, este o asteptare implinita…felicitari celei ce a condus spre o asemenea reusita! Aurica!!!Faci cinste Liceului Pedagogic din Zalau, esti exponentul sacrificiului, al daruirii…Cuvintele sunt infime, nu le gasesc, ca sa pot defini amalgamul emotional care ma cuprinde…admirand chiar de la distanta ceea ce ai reusit…felicitari “fata frumoasa”. Te iubim, Zalaul te-a “scapat”… Voi reveni…

 3. Boar Livia says:

  Nu cunosc prea bine orasul Botosani dar din materialul prezentat mi-am dat seama ca acolo exceleaza cel putin invatamantul prescolar.Ma bucur sa vad ca d-na director Aurica Ciura a contribuit din plin la frumoasele realizari ale invatamantului prescolar botosenean.O felicit,o iubesc si sunt mandra ca este prietena mea.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close