LOCAL | Astăzi, ședință de Consiliu Județean. Vezi ordinea de zi!

Consilierii județeni se vor întruni astăzi, la ora 10.00,  în ședință ordinară, pentru a dezbate 12 proiecte aflate pe ordinea de zi:

1.Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Comisiei pentru Protecția Copilului Botoșani.(detalii)
2. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii nr. 78 din 27.07.2012 privind desemnarea unor reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Botoşani în Consiliile consultative ale Unităţilor de Asistenţă Medico-Socială Mihăileni, Sulița și Suharău.(detalii)
3. Proiect de hotărâre privind validarea domnului Burlacu Marcel, reprezentant al Corpului Naţional al Poliţiştilor, ca membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoșani.(detalii)
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru serviciile prestate de Şcoala Populară de Arte şi Meserii Botoșani în anul 2016.(detalii)
5. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiilor de evaluare a managementului instituţiilor publice de cultură aflate în subordinea Consiliului Judeţean Botoşani, precum şi a comisiilor de soluționarea contestațiilor.(detalii)
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramelor şi statelor de funcţii pentru aparatul permanent de lucru al Consiliului Judeţean Botoşani și instituțiile publice subordonate.(detalii)
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării şi completării inventarului bunurilor aparţinând domeniului public al judeţului Botoşani, aflate în administrarea Spitalului Judeţean de Urgență „Mavromati” Botoșani.(detalii)
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării şi completării inventarului bunurilor aparţinând domeniului public al judeţului Botoşani, aflate în administrarea Direcţiei Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani, respectiv a Consiliului Local al Orașului Săveni.(detalii)
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în folosinţă gratuită, până la 30.06.2016, către Biblioteca Orăşenească Dorohoi, a spaţiului în suprafaţă totală de 119,76 mp, situat la parterul clădirii „Muzeului de Ştiinţele Naturii” Dorohoi, compus din 4 (patru) camere, amplasat în municipiul Dorohoi, str. A.I. Cuza nr. 43, aparţinând domeniului public al judeţului Botoşani, aflat în administrarea Muzeului Județean Botoșani.(detalii)
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a terenului în suprafaţă de 2.275 mp şi a construcţiilor în suprafaţă de 518 mp, situate în municipiul Botoşani, str. Ion Creangă nr. 39, aparţinând domeniului privat al judeţului Botoşani, aflate în administrarea Consiliului Județean Botoșani.(detalii)
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului anual pentru acordarea de finanţări nerambursabile pe anul 2016 şi a Regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile alocate din fonduri ale bugetului Judeţului Botoşani pentru activităţi non-profit de interes județean.(detalii)
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile alocate din fonduri ale bugetului Judeţului Botoşani pentru activităţile de tineret pentru anul 2016.(detalii)

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close