ImportantLocal

LOCAL | Astăzi începe repartizarea biletelor de tratament în stațiunile din țară

Casa Judeţeană de pensii Botoşani informează că începând cu seria din 4 aprilie începe distribuirea biletelor în toate staţiunile balneare din ţară.

Casa Naţională de pensii a finalizat activitatea de contractare ( cu excepţia staţiunilor Vatra Dornei şi Olaneşti care în această serie nu sunt încă disponibile întrucât nu s-a finalizat/expirat termenul legal conform procedurii de contractare).

Pentru aceste staţiuni, biletele vor fi disponibile în perioada imediat următoare, respectiv în celelalte serii.

Pentru seria care începe astăzi, județul Botoșani a primit 174 de bilete în majoritatea stațiunilor din țară, atat din rețeaua proprie cât și din stațiunile tradiționale din țară cu care Casa Națională de Pensii a încheiat contracte.

În anul 2015 la CJP Botoșani au fost înregistrate 6.696 de cereri de bilete de tratament în timp ce numărul de bilete de tratament repartizate a fost de 4.809. Dintre acestea 569 de bilete au fost acordate în regim gratuit persoanelor beneficiare de prevederile unor legi speciale. Până la această dată Casa Județeană de Pensii Botoșani a înregistrat 4.373 de cereri de bilete.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!