Local

Jandarmii botoșăneni vor asigura ordinea și siguranța publică la mai multe manifestări în acest weekend

În această după-amiază, jandarmii vor asigura ordinea și siguranța publică la meciurile de fotbal din Liga a-III-a disputate de echipele C.S.Dante Botoșani – A.C.S.M. Ceahlăul Piatra Neamț, în Baza Sportivă Bucecea, respectiv Viitorul Darabani – C.S.M. Bacău, pe Stadionul Orășenesc ,,Chirica Pușcașu” Darabani, precum și la două meciuri de fotbal de Liga a IV-a, în localitățile Șendriceni și Săveni.
Tot astăzi, jandarmii vor fi alături de elevii Colegiului Național ,,A.T. Laurian” la cea de-a doua etapă a Festivalului Concurs ,,Toamna Bobocilor”, care se va desfășura la Casa Sindicatelor, în vederea prevenirii producerii unor fapte antisociale și a consumului de substanțe interzise.
Pe lângă aceste misiuni, jandarmii vor fi prezenți în spațiul public împreună cu polițiștii botoșăneni, dar și independent, pentru menținerea liniștii publice și intervenția la apelurile la numărul unic de urgență 112.
În perioada 07 – 15 noiembrie, echipajele de jandarmerie vor acționa pentru desfășurarea în condiții civilizate a tuturor manifestările sportive organizate în cadrul Olimpiadei Sportului Săveni și preîntâmpinarea producerii unor situații neplăcute, care ar putea afecta siguranța participanților.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page