InfractionalLocal

Isprava unui tânăr de 27 ani din Botoșani! Mașină ajunsă într-un mal de pământ după o urmărire în trafic a polițiștilor de frontieră – FOTO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi au depistat, în trafic, un bărbat care conducea un autoturism, deși era în stare de ebrietate.

În data de 02 ianuarie a.c., în jurul orei 02.40, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași a executat semnal regulamentar de oprire în trafic, pentru un autoturism, înmatriculat în România, condus de un cetățean român în vârstă de 27 de ani, pe raza localității Corjăuţi, județul Botoşani.

Conducătorul autoturismului nu a oprit ci, dimpotrivă, a accelerat brusc, iar după o distanţă de aproximantiv 1000 de metri, autoturismul a părăsit partea carosabilă, oprindu-se într-un mal de pământ. Persoana aflată la volan a sărit din autoturism, fugind printre locuinţele din zonă.

S-a trecut la urmărirea pedestră a persoanei urmată de reţinerea şi imobilizarea acesteia, iar la solicitarea documentelor pentru control şi în urma discuţiilor purtate, poliţiştii au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Dorohoi, rezultând o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persona în cauză a fost condusă la Spitalul Orășenesc Dorohoi, pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page