ImportantInfractional

INFRACȚIONAL | Un șofer beat s-a ales cu dosar penal după ce l-au prins polițiștii în trafic

La data de 07.02.2019, poliţişti din cadrul Biroului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru contol pe raza localităţii Cătămărăşti Deal un autoturism condus de un bărbat  în vârstă de 48 ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Și la Flămânzi, un tânăr s-a hazardat la volan , după ce a consumat alcool.

La data de 08.02. 2019, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Flămânzi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control pe drumul european D.E. 58 de pe raza oraşului Flămânzi un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page