Local

Incident grav la Botoșani! Fetiță de un an și jumătate, în stare gravă după ce a băut benzină

O fetiță de doar un an și jumătate din județul Botoșani a ajuns în stare gravă la Spitalul pentru Copii Sf. Maria din Iași, după ce a băut din greșeală benzină. Din primele informații, fratele micuței, în vârstă de șase ani, a desfăcut sticla din care aceasta a luat o înghițitură.

 Copila se zbate acum, între viață și moarte după ce a băut carburantul dintr-o sticlă pe care tatăl ei o ținea pentru a alimenta o motocoasă.

Fratele mai mare al fetiței, în vârstă de doar șase ani, a desfăcut recipientul cu benzină și i-ar fi dat acesteia să bea. La un moment dat, micuța a început să plângă, iar părinții acesteia dându-și seama de ce s-a întâmplat nu au stat pe gânduri și au dus-o imediat la spital, cu mașina personală.

Medicii botoșăneni de la UPU au reușit inițial să o stabilizeze pe copilă, însă ulterior au decis să o transfere la Spitalul pentru Copii Sfânta Maria din Iași, unde s-a prezentat cu o stare febrilă şi stări de vomă.

„Pacienta a fost stabilă pe tot parcursul transportului. A fost monitorizată şi ulterior transferată colegilor de la spitalul ieşean”, a declarat medicul Cătălina Duhaniuc, din cadrul SJA Botoşani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page