Horoscop

HOROSCOP | Vezi ce-ti rezerva astrele astazi, 12 decembrie 2012

Berbec

Mentalul tău este foarte activ şi ţi-ar putea aduce diverse tensiuni sau conflicte, pornind de la diferenţele de opinie. Te poţi ambiţiona să ţi se dea dreptate şi poţi merge până în pânzele albe pentru a-ţi dovedi punctul de vedere. Fii flexibil, renunţă la judecăţi şi dă-le voie şi celorlalţi să se exprime. Se poate ivi pe neaşteptate un drum la distanţă, dar fii prudent.
Taur
Tranzitele astrale de astăzi ţi-ar putea aduce încercări pe axa posesiunilor. Unele câştiguri financiare provenite din asocieri ar putea întârzia să apară, ori nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale. Cu toate acestea eşti “mână largă” la cumpărături şi ai putea înstrăina resurse importante. Fii chibzuit şi recunscător pentru ce ai, dar şi primeşte cu înţelepciune.
Gemeni

Datorită atitudinii justiţiare pe care ai putea-o manifesta, dar şi a tendinţei de a face din ţânţar armăsar, astăzi poţi intra uşor în conflinct cu oricine, dar în special cu partenerul de viaţă. Este o zi tensionată la nivel relaţional, dar un prieten ţi-ar putea sări în ajutor într-o situaţie delicată şi te poate ajuta să ieşi cu fruntea sus. Fii diplomat pentru a nu-ţi şifona imaginea.
Rac

Tu ai putea transforma cu uşurinţă locul de muncă într-un mic câmp de luptă. Nu lua personal eventualele vorbe de nemulţumire adresate de colegii de muncă sau de subordonaţi. Stăpâneşte-ţi agresivitatea, cere sprijin dacă eşti depăşit de vreo situaţie şi primeşte suportul oferit. Şefii sunt cu ochii pe tine şi te susţin, când te aştepţi mai puţin.
Leu
Astăzi îţi place să primeşti cât mai multă atenţie şi cauţi să te faci remarcat prin orice mijloace, chiar prin gesturi teatrale. Unii ar putea fi deranjaţi de exuberanţa ta, te pot judeca şi ar putea încerca chiar să încerce “să îţi bage minţile în cap”. Fii atent la măsură şi evită, pe cât posibil, conflictele. Persoana iubită ţi-ar putea propune o aventură în străinătate.
Fecioara
Astăzi eşti încercat de emoţii puternice, poţi manifesta o fire sensibilă şi melancolică. Eşti destul de împrăştiat şi deşi nu ţi se întâmplă prea des, ai putea scăpa din vedere detalii importante ceea ce ţi-ar putea atrage critici din partea şefilor. Nu lua problemele de la serviciu cu tine acasă şi evită să îţi reverşi frustrările de la muncă asupra familiei.
Balanta
Tu eşti foarte comunicativ şi îţi dai cu părerea vizavi de tot ce se discută în jurul tău, fie că eşti implicat în discuţie sau erai doar în trecere. Îţi susţii cu fanatism ideile şi nu te opreşti până când nu reuşeşti să convingi oamenii să adere la ele. Ţi-ai putea contrazice chiar şi profesorii, în cazul în care participi la un curs. Nu uita că vorba dulce mult aduce.
Scorpion
Astăzi îţi stă gândul la bani şi cauţi tot felul de soluţii pentru îmbunătăţirea situaţiei tale financiare. Unele câştiguri financiare provenite din munca proprie par să se mai lase aşteptate, dar nu accepţi foarte uşor acest lucru şi te-ai putea simţi nedreptăţit. Renunţă la prejudecăţi şi nu te mai compara cu alţii, căci ce-i al tău este pus deoparte.
Sagetator
În ceea ce te priveşte, astăzi manifeşti o fire egocentrică, puţin deschisă la reconciliere sau compromisuri. Îţi este destul de greu să atingi optimisul caracteristic ţie, căci ai tendinţa de a te îndoi de bunele intenţii ale oamenilor şi de a te concentra pe lipsuri sau pe părţile negative. Respiră cât mai profund, ascultă-ţi inima şi schimbă frecvenţa pe care funcţionezi.
Capricorn
Această zi este favorabilă acţiunilor făcute din umbră, fără a ieşi în faţa. Volumul de muncă de la serviciu pare mare, iar relaţiile cu colegii sau subordonaţii se desfăşoară în condiţii de stres sau tensiune. Protejează-ţi spaţiul personal, petrece cât mai multe momente de solitudine şi nu te lăsa dus de val în certuri. Poţi avea parte de o surpriză plăcută de la un apropiat.
Varsator

Acorzi multă atenţie şi energie prietenilor, anturajului sau oamenilor din organizaţia din care faci parte. Persoana iubită sau copiii ar putea trece pe plan secundar, ceea ce i-ar putea nemulţumi şi poate atrage discuţii aprinse. Eşti foarte ingenios şi te descurci să ieşi din orice situaţie. Se pot ivi drumuri scurte, cu maşina, pentru rezolvarea diverselor treburi.
Pesti
Tu eşti foarte expansiv la locul de muncă şi faci tot ce ţine de tine pentru a ţi se recunoaşte meritele. Eşti un negociator aprig şi abil şi ţi-ai putea îmbunătăţi situaţia financiară, ca urmare a eforturilor proprii. La domiciliu situaţia nu este chiar roz, pentru că noile atribuţii profesionale ţi-ar putea consuma din timpul preţios cuvenit familiei. Găseşte-ţi echilibrul.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page