DiverseHoroscop

HOROSCOP | Ce vă rezervă astrele pentru începutul de săptămână. Un horoscop pentru a vă pregăti pentru greaua zi de luni, 13

 Berbec

Uneori e nevoie si de un dram de ipocrizie, pentru ca, daca ai spune mereu lucrurilor pe nume in fata oricui, nimeni nu te-ar mai dori prin preajma. Faci complimente, desi nu crezi nici tu in ele, ii faci pe ceilalti sa se simta bine cu o vorba buna, chiar daca nu o merita pentru ca asa e prietenia: un perpetuu schimb de amabilitati care intretin relatiile pe un teren amiabil. Nu e minciuna, e un adevar ambalat intr-o forma mai acceptabila.

 Taur

Nu sta singur sa-ti bati capul cu problemele tale, pentru ca singuratatea te face sa le vezi mai mari decat sunt in realitate. Ai nevoie de cineva alaturi, de prieteni sau de familie, de oricine, numai sa nu fii doar tu in lupta cu obstacolele vietii. Daca participa si altii atat cat pot, vei incepe sa intrezaresti la orizont un dram de speranta in mai bine. Aduna-ti aproape un grup de suport si incarca-te de energie cu ajutorul lor.

Gemeni

O mult asteptata veste finalmente apare si iti regasesti linistea, pentru ca ai stat ca pe ghimpi o perioada destul de lunga. Linistea ta apare prin intermediul unui document oficial, al unui telefon de la o institutie importanta, al unei rezolvari de natura legala, si este exact ce aveai nevoie pentru ca toate sa revina la normal. A meritat sa astepti atata vreme, pentru ca acest raspuns nu putea fi oferit peste noapte, ci trebuia sa parcurga niste etape legale pe care birocratia le-a incetinit.

 Rac

Daca te alaturi grupului adecvat care sa lucreze cot la cot pentru ceea ce ti-ai propus, vei ajunge mult mai repede la rezultatele visate. De unul singur va dura mai mult, eforturile vor fi mai mari, dar te poti alatura unui colectiv cu interese similare si fiecare isi va aduce contributia in mod egal pentru a ajunge la final. Vei fi multumit de colaborarea voastra caci, atat timp cat va uneste un scop comun si dorinta de a culege roadele finale, totul va inainta foarte bine.

 Leu

Vin tot felul de vesti aparent nesemnificative, dar pe tine te afecteaza profund. Nu ar merita sa le dai atata importanta, maine nici nu vor mai conta, dar pe moment ai tendinta de a le agrava si mai mult din cauza pesimismului. Noaptea devine zi, din cauza atator griji, incat vei incepe saptamana foarte obosit. Lipsa odihnei pe timpul noptii va lasa urme, deci mai bine nu ai pune la suflet toate informatiile nefaste care te pandesc.

  Fecioară

Exista altii mult mai puternici decat tine care se opun ideilor tale si nu gasesti, deocamdata, argumentele necesare pentru a te face auzit. Acum trebuie doar sa taci si sa faci cum ti se spune, pentru ca nu ai nicio putere. Devine frustrant sa nu-ti poti exprima parerile, asa cum face toata lumea, de aceea te simti subjugat, condus de altul mai sever. Joci cum ti se canta, dar nu e in avantajul tau sa te opui, in acest moment, deci accepta pozitia de subaltern.

 Balanţa

Nu te astepta ca legea sa intervina in favoarea ta prin gesturi justitiare rasunatoare, in care sa ti se faca dreptate cu surle si trambite. Uneori totul poate reveni la normal in favoarea ta si prin cele mai banale gesturi. Lupti pentru adevar pe cai corecte, dar nu e neaparat o lupta atat de crancena ci una care poate restabili echilibrul corect al lucrurilor. Vrei doar sa ti se faca dreptate intr-o chestiune marunta, dar importanta pentru linistea ta.

  Scorpion

Unde-i lege, nu-i tocmeala, deci nu incerca sa ignori limitele stricte ale regulamentelor cu care te confrunti astazi. Nu ai libertate de decizie, asa cum ai dori, ci esti doar un pion pe o tabla de sah care trebuie sa se supuna intocmai ordinelor de sus. Daca nu te supui, legea intervine prin masuri drastice din care ai mult de pierdut: imagine, libertate, bani sau pozitie. Ar fi pacat sa te razvratesti, chiar daca ai cu totul alte principii pe care te bazezi.

 Săgetător

Cand esti in fata celor mai autoritari, trebuie sa faci precum iti spun acestia. De data aceasta nu ai niciun atu de care sa te folosesti, pentru ca cei puternici apeleaza la prerogativele lor pentru a-i domina pe ceilalti. Printre supusi, te afli si tu, dar fa un efort sa nu comentezi ordinele de sus, ca sa nu te trezesti si cu vreo sanctiune. Azi poti rezolva mult mai multe prin sacrificiu si renuntand la orgolii si la propriile principii. Daca le dai impresia ca faci precum iti cer, ti i-ai facut prieteni.

Capricorn

Nu esti multumit de felul cum evolueaza unele proiecte, dar nu-ti pierde interesul pentru ce ai inceput. Chiar daca nu ajungi inca la rezultatele visate si ti se pare ca mai e mult de mers, ai rabdare si construieste totul lent pana la capat. A renunta acum ar fi o mare pierdere, pentru ca totusi ai investit resurse imense pentru a ajunge la acest nivel. Acum e doar o piedica trecatoare.

 Vărsător

Atmosfera se anima din cauza micilor dispute care se starnesc din orice. Si acasa, si la serviciu, ai mereu ceva de comentat si, cum nimeni nu renunta la punctul sau de vedere, e normal sa se ajunga la situatii mai tensionate. Nu renunta la opinia ta doar pentru ca altii au tonul ridicat si sunt mai agresivi in comunicare, dar apeleaza totusi la argumente logice, pasnice si diplomate ca sa nu tulburi si mai mult apele.

 Peşti

Este un moment de bilant in care trebuie sa cantaresti foarte atent pasii parcursi pana acum intr-o actiune destul de complicata. Treci in revista daca ai scapat ceva din vedere si, daca descoperi ca a ramas pe undeva vreo restanta, ai timp sa o rezolvi. Mai bine faci tu recapitularea finala, inainte sa ajungi in fata unei comisii care va estima ceea ce ai realizat si decat sa-ti atraga ei atentia ca ai uitat vreun aspect din urma, mai bine il gasesti tu inca de pe acum.

Sursa: gandul.info

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page