Local

Gravida de 25 de ani s-a rugat până în ultimul moment de medicii din Botoşani să o salveze: „Nu mai rezist de durere! Vă rog din suflet”

Alexandra, tânăra mămică în vârstă de 25 de ani, mamă a trei copii, s-a rugat până în ultimul moment de medicii din Botoşani să o salveze.

Mesaje revoltătoare: Gravida de 25 de ani s-a rugat până în ultimul moment de medicii din Botoşani să o salveze | "Nu mai rezist de durere! Vă rog din suflet"

Pe parcursul nopţii, tânăra a trimis mesaje atât medicului de gardă, cât şi medicului curant prin care îi ruga să o opereze pentru că nu mai poate de dureri.

Ambele mesaje însă au fost fără răspuns.

Printre ultimele ei mesaje au fost “Nu mai pot” şi unul trimis mamei ei în care îi spunea că nu mai are aer. Apoi, tânăra mamă s-a stis din viaţă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹Sâmbătă seară, zeci de oameni au venit şi au făcut un adevărat altar în faţa maternităţii. Unii dintre ei, simpli cetăţeni impresionaţi dar şi revoltaţi de ce s-a întâmplat, dar şi mulţi prieteni au fost şi au aprins o lumânare şi au adus şi o floare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page