Local

Festivalul – Concurs Coral de Muzică Sacră, la a V-a ediție. Vezi regulamentul

Mai sunt câteva zile până când în Botoșani la Hotel Rapsodia sala Eminescu va avea loc  Festivalul -Concurs Coral de Muzică Sacră, activitate desfășurată de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, instituție subordonată Consiliului Județean Botoșani.

Festivalul se află la a V-a ediție și va avea loc pe 30 martie 2024.

Fiind și perioada Postului Mare aceste cântece care vor răsuna prin glasuri de copii și adulți vor să aducă în sufletele oamenilor simțăminte de sfințenie, curățirea gândurilor, evlavie, bucurie duhovnicească.

Pot participa formațiuni corale de amatori: coruri de copii și adulți pe 1-2 și 3-4 voci, coruri mixte sau pe voci egale feminine și bărbătești de la licee cu profil teologic sau muzical, coruri de copii ale așezămintelor culturale și grupuri vocale (cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani), coruri de adulți ale așezămintelor culturale și grupuri vocale (cu vârste peste 15 ani), coruri parohiale și grupuri de muzică psaltică (coruri mixte sau pe voci egale bărbătești).

Înscrierile se fac până pe data de 25 martie la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, str Unirii nr.10 sau la adresa de mail [email protected].

Regulamentul festivalului îl puteți găsi pe site-ul și pe pagina de facebook ale Centrului de Creație.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page