Sport

FC Botoșani și Rapid au remizat, scor 0-0

FC Botoșani și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul #18 din SuperLiga.

Îți cam freci mâinile când tu tragi la titlu și știi că ai meci cu “lanterna” campionatului, echipa cu cea mai slabă apărare și fără nicio victorie în 17 runde. Numai că socotelile de la București ale Rapidului, încă uimită de înfrângerea cu U Cluj, după ce avea 2-0, nu s-au potrivit deloc la Botoșani.

Nimic nu a mers la Rapid

Unde gazdele au cedat posesia, dar au fost superioare în joc, ocazii, atitudine. Doar bara și Moldovan au fost stâlpii de rezistență ai giuleștenilor, care au apărut abia după un sfert de oră ceva mai consistent în preajma careului lui Ducan. Mai nimic n-a mers la Rapid.

Construcție lentă, poticnit, fără legături între linii. Nimeni n-a strălucit, poate cu excepția lui Kait și Albu. Sawy a fost copleșit total la prima sa apariție ca titular, Ioniță și Funsho, plați, fără profunzime, Borja Valle s-a tot chinuit să suplinească absența unui vârf. Dar parcă toți erau certați.

Ioniță a avut o ocazie mare, însă prea lent, a fost blocat. Dincolo, tupeu mult, entuziasm, condus de Florescu și Drole, sprijiniți de Benzar, Adams, David sau Dican. O repriză în care oaspeții au avut cifrele, dar au scăpat ieftin cu 0-0. Iar jocul nu s-a schimbat nici la reluare.

S-a mai întețit ritmul, au fost schimbări, s-au rărit ocaziile, dar tot Botoșaniul a fost echipa mai vie. Rapid a arestat și mai mult mingea, dar s-a tot învârtit în jurul cozii, chiar dacă pe teren au apărut Papeau, Soni sau Cârjan. Nimic. Un șut rătăcit al lui Oaidă a fost tot ce au produs oaspeții. Pe care Moldovan i-a mai salvat o dată de rușine, la ocazia lui Casap.

Rapid ratează iar urcarea pe locul 2, dar, mai grav, pare în criză de inspirație și rezultate și în acest start de retur, la fel ca la începutul campionatului. Iar botoșănenii adună un punct nesperat și încă așteaptă prima victorie

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page