Sport

FC Botoșani și-a luat fundaș din Bundesliga! Cine este fotbalistul adus de Valeriu Iftime pentru a-l înlocui pe Kevin Boli

FC Botoșani l-a prezentat oficial pe Gabriel Niculescu, fundașul român în vârstă de 18 ani crescut de la VfB Stuttgart.

Stoperul român se afla la formația pe locul 16 din Bundesliga din vara anului 2017, atunci când a fost adus de la o altă echipă din Germania, VfL Kircheim.

Născut la Buzău, Gabriel Niculescu măsoară 1.84 metri și a adunat două prezențe pentru echipa națională U18 a României.

„Bine ai venit, Gabriel Niculescu! FC Botoșani continuă întăririle pentru partea a doua a sezonului și anunță că a ajuns la un acord pentru transferul tânărului Gabriel Niculescu în vârstă de 18 ani, care a evoluat până acum la grupele de juniori ale VfB Stuttgart, ultima oară la categoria U19. Un fundaș central de perspectivă, acesta are, de asemenea, două selecții pentru echipa națională U18 a României. Îi urăm mult succes lui Gabriel în tricoul roș-alb-albastru și cât mai multe realizări alături de noi”, au scris cei de la FC Botoșani, pe Facebook.

FC Botoșani s-a întărit și cu un jucător de la FCSB

Botoșănenii s-au întărit și cu Răzvan Ducan, fostul fotbalist de la FCSB, care a fost și el prezentat tot astăzi, alături de celelalte transferuri efectuate: Gabriel Mutombo (27 ani), Ayrton Mboko (25 ani), Eduard Florescu (25 ani), Marius Cioiu (23 ani), George Dragomir (19 ani) și Cătălin Golofca (32 ani), scrie ProSport.ro.

„Mă bucur că am ajuns la Botoșani. Am avut nevoie de o schimbare în carieră și sper că aceasta să fi fost alegerea cea mai bună”, a declarat Răzvan Ducan, vineri, la prezentarea oficială.

Valeriu Iftime a vorbit înaintea transferului lui Răzvan Ducan și a precizat că și-l dorește titular la FC Botoșani, după ce goalkeeperul nu a reușit să se impună în garnitura roș-albaștrilor.

„Fiecare negociere are ceva. Joacă și la intimidare și acolo e o problemă. E un portar acolo, Ducan. Vreau să îl iau să joace la mine.

Începe (n.r.- Gigi Becali) cu procent 2% la Dawa. Ne-am chinuit și la cazul Moruțan. Cedează cel care are interesul mai mare. Și la Dawa, Haruț.

Domnul Becali se distrează. Cred că o vină Ducan fără să plătesc vreun ban. Am nevoie de un portar tânăr, Ducan pare interesant. Dacă vine la noi, e ok, dacă nu, nu e o tragedie”, a transmis Iftime.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page