Sport

FC Botoșani – Chindia Târgoviște 1-0

FC Botoșani a dat lovitura în minutul 90, s-a impus cu 1-0 în fața Chindiei și pune mâna pe 3 puncte mai mult decât prețioase în lupta pentru evitarea retrogradării. Sebastian Mailat, golgeterul moldovenilor din 2023, a adus victoria trupei lui Stoican, complicând și mai mult soarta Chindiei.

Fără victorie din 3 februarie, intrată în vâltoarea periculoasă a ultimelor locuri din clasament, Chindia avea doar opțiunea unui rezultat bun la Botoșani. Toni Petrea, pentru care debutul fulminant pe banca dâmbovițenilor pare să fi rămas doar o amintire îndepărtată, a aruncat tot ce avea mai bun în teren, în speranța că fotbaliștii săi vor uita de restanțele salariale din club și vor reveni la constanța din urmă cu câteva luni.

Scenariu parțial adevărat. Oaspeții au controlat prima repriză, au părut mai energici, mai hotărâți să producă pagube la poarta adversă. Iar Daniel Popa a fost aproape de gol în minutul 28, când doar transversala a salvat Botoșaniul.

FC Botoșani dă lovitura în minutul 90, iar criza dâmbovițenilor se adâncește!

Dacă primele 45 de minute au adus ceva fotbal, repriza secundă a fost mult mai „cenușie”, mult mai greu de privit. Pe măsură ce partida se apropia de final, Petrea și Stoican arătau din ce în ce mai mulțumiți cu punctul pe care-l aveau deja în buzunar.

Numai că, la o fază care nu anunța nimic periculos, Sebastian Mailat a dat lovitura pentru moldoveni. În minutul 90, defensiva Chindiei l-a pierdut din vedere pe ex-fotbalistul lui CFR Cluj, care, intrat în careu, a înscris printr-o „scăriță“ de efect. Victorie mare pentru Botoșani, în timp ce suflarea ligii secunde se simte tot mai tare în Dâmbovița.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page