Sport

FC Botoșani a fost învinsă de Sepsi OSK

Sepsi a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-1, în runda #28 din Superliga. Sepsi speră în continuare la un loc de play-off, în timp ce moldovenii își fac viața tot mai grea.

Egalitatea a persistat pe tabela de marcaj doar o jumătate de repriză. În minutul 24, Cosmin Matei a centrat dintr-o lovitură liberă, iar Nicolae Păun a înscris cu capul din careul mic.

Covăsnenii și-au dublat rapid avantajul. Marius Ștefănescu intrat în interior și a izbit transversala. Mingea a ajuns Kallaku, care a trimis în fața porții, de unde Debeljuh a înscris, fără emoții.

FC Botoșani a avut ocazie imensă în minutul 58. În urma unui carambol, mingea a ajuns la Mouaddib, care a trimis cu mingea cu capul din 5 metri, dar nu a reușit să prindă poarta.

Covăsnenii puteau închide meciul la faza imediat următoare. Debeljuh a trimis mingea în fața porții, dar reluarea lui Ștefănescu nu i-a pus probleme lui Kukic.

Botoșănenii au primit penalty la duelul dintre Andres Dumitrescu și Enzo Lopez, dar Eduard Florescu a executat extrem de slab. Mingea a fost prinsă de portarul Moldovan.

În minutul 79, Romario Benzar a executat excelent o lovitură liberă, iar Enzo Lopez a reluat elegant, direct în plasa laterală.

Moldovenii au continuat să pună presiune până la final, atacând chiar și cu fundașii centrali, dar defensiva celor de la Sepsi a rezistat și covăsnenii au plecat cu toate punctele.

După această victorie, Sepsi urcă pe locul 7, cu 37 de puncte, și continuă să spere la un loc de play-off. De cealaltă parte, Botoșani rămâne „lanterna verde” a Superligii, cu 20 de puncte.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page